Menu Sluiten

Regio Foodvalley als koploper in agri, food en innovatie

De regio Foodvalley is in 10 jaar uitgegroeid tot toonaangevende regio als het gaat om Food, Agro en innovatie. In de regio werken o.a. 8 gemeenten, de provincies Gelderland en Utrecht, de Wageningen Universiteit, Christelijke Hogeschool, corporates als Unilever en Friesland, MKB en 350.000 inwoners aan de voedselvoorziening voor de wereld van vandaag en morgen. Als wethouder en lid van het regiobestuur heb ik me sterk gemaakt voor o.a. de uitvoering van de Strategische Agenda 2015-2019 en het programma KennisAs Ede-Wageningen, de totstandkoming van de nieuwe Strategische Agenda 2020-2025, het Investeringsprogramma 2030 met de provincie Gelderland en de Regiodeal met het Rijk die loopt van 2019 tot en met 2022. Meer informatie vind je op www.regiofoodvalley.nl